Punskogsvägen 50B - Riala

Norrtälje

Punskogsvägen 50B - Riala | Norrtälje

BOAREA

63 m²

TOMT

635 m²

ANTAL RUM

4 rum

PRIS

2 495 000 kr

Parhus Riala

98 kvm bostadsyta
Punskogsvägen i Riala

Nybyggt och inflyttningsklart parhus med naturen in på husknuten. En bekväm och ekonomisk lösning med en lantlig känsla för dig som önskar en lättskött tomt i ett charmigt område.

Bostadsytan är smart disponerad med 63 kvm på nedervåningen och cirka 35 kvm på övervåningen. Det övre planet är oinrett men klart för att färdigställas med isolering och ytskikt. Ett enkelt jobb som en händig person klarar av själv. Här finns även möjlighet att skapa en egen planlösningen eller bara inreda ett stort härligt sovrum av hela våningen. Värmesystem, vitvaror, diskmaskin och tvättmaskin är moderna och energisnåla.
Exteriört finns möjlighet att skapa en mysig trädgård med uteplats samt en insynsskyddad baksida med hög slänt. På den går det att sätta växter, skapa etager med stenar och även bygga ett soldäck med utsikt längst upp.

Riala är ett lugnt och omtyckt bostadsområde med lantlig karaktär där flera stadsbor har funnit sin fristad. Här finns en modern småskola men även närliggande försäljning av gårdsproducerade varor och material. Omgivningen erbjuder oändliga promenadvägar till badsjöar, skog och ängsmarker, och för hästintresserade finns flera närliggande gårdar och stall.

Riala ligger nära kusten i södra Norrtälje kommun och är ett område under utveckling. Mycket bra pendlingsavstånd och goda kommunikationer till både Stockholm och Norrtälje. Vid avfarten från E18 finns pendlingsparkering och direktbussar. Med egen bil tar det cirka 40 minuter till Stockholm och 20 till Norrtälje.

10 minuter bort i Bergshamra finns ICA, pizzeria, thaimat, bygghandel samt skolor och bensinstation. I Bergshamraviken finns även möjlighet att hyra båtplats med direkt access till skärgården.

För mer information vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare!

Marcus Lillbäck

Marcus Lillbäck

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på

073-5239045
marcus@housemaklare.se
INTRESSEANMÄLAN