Punskogsvägen

Norrtälje

Punskogsvägen | Norrtälje

BOAREA

63 m²

ANTAL RUM

4 rum

PRIS

2 995 000 kr

En mycket unik lösning med parhus på landet för dig som inte önskar ha en tomt som kräver arbete, men ändå kunna njuta av naturen in på husknuten. Dessutom är pendlings-läget till Stockholm och förorter oöverträffligt med endast 9 km landsväg till E18, där också Norrtäljebussen med pendlingsparkering vid trafikplats Ledinge finns.
Nu till försäljning ges möjlighet att teckna för 4st nyproducerade och under avstyckning fastigheter som del i ett utav 2 parhus. (Älvsbyhus/Lasse parhus) på 63kvm med 35 kvm oinredd övervåning i Punskog/Riala. Exteriört kommer tomtyta ge möjlighet till lättskött uteplats samt en baksida med slänt för den som antingen vill ha släntväxter med inbyggt soldäck och/eller odlingar i pallkragar.
Möjligheter till tillval kommer kunna ske beroende på tidsaspekt, bedömd inflyttning etapp 1 är början av kvartal 4 2023 (mitten av oktober).
Omgivningen erbjuder oändliga promenadvägar, sjöar, närhet till skärgården, skog och ängsmark och för den rid intresserade finns närliggande stall.

Mindre än 9 km bort ligger Ica Bergshamra, Pizzeria samt skolor och bensinstation. Även i Riala finns skola på nära håll liksom närliggande försäljning av råvaror direkt från gårdar.
Punskog är ett väldigt mysigt och populärt bostadsområde blandat med gårdar och hus, där många Stockholmare nu har hittat sin fristad. Här ges alltså möjligheten att kunna bosätta sig på landet med alla fördelar det medför men ändå inte ha mer än ca 45 min till Stockholm och 20 minuter till Norrtälje vilket är ett drömläge för dig som söker lugn och ro i din bostadsmiljö men ändå vill ha ena foten kvar i stadslivet.
Möjlighet för visning i befintligt Lassehus med inredd övervåning finns i grannfastighet.

Marcus Lillbäck

Marcus Lillbäck

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på

073-5239045
marcus@housemaklare.se
INTRESSEANMÄLAN