Lotsgatan 1 - unik villa om 194 + 150kvm! - Kvisthamra

Norrtälje

Lotsgatan 1 - unik villa om 194 + 150kvm! - Kvisthamra | Norrtälje

BOAREA

194 m²

TOMT

1 162 m²

ANTAL RUM

10 rum

PRIS

10 700 000 kr

Välkommen på visning! Bokning av tid görs med ansvarig fastighetsmäklare.

Grattis! Nu har du möjlighet att köpa en av de fyra stora arkitektritade villorna på Lotsgatan i Kvisthamra.

På Lotsgatan 1 ligger en stor, välskött 2-plansvilla med källare med 5 sovrum, trevlig planlösning, ett fantastiskt ljusinsläpp och en ogenerad trädgård med stort poolområde.

På entréplanet finner du tre sovrum, kök, matsal och ett stort vardagsrum med braskassett i den öppna spisen. Från både matsalen och vardagsrummet har du en fantastisk vy över Kvisthamradalen och slalombacken. På detta plan finns det också ett badrum, med både dusch och badkar, och en separat gästtoalett. Från matsalen kommer du direkt ut på balkongen där du ser ut över det insynsskyddade poolområdet och trädgården. Den nya thermopoolen är uppvärmd med egen luftvärmepump och har pooltak, vilket gör den mycket energisnål och lättskött.

På övervåningen finns det två sovrum, ett badrum, pentry och balkong. Den här våningen skapar bra möjligheter för antingen generationsboende, privat tonårsvåning eller avskild arbetsplats för dig som vill arbeta hemifrån i lugn och ro. På balkongen har du sol från tidig lunch till sen kväll och utsikt över både Kvisthamradalen, slalombacken och Kvisthamraviken.

Källarvåningen har två stora, generösa sällskapsutrymmen, stor tvättstuga och bastu. Här finns det även en toalett och en matkällare.

Till huset hör ett isolerat dubbelgarage med elektriska portar. Garaget är uppvärmt och har vatten och avlopp.

Uppvärmningen sker med bergvärmepump, vilket sänker elkostnaden jämfört med direktverkande el.

Om du, mot förmodan, skulle vilja lämna huset har du nära till allt! En promenad till Norrtälje centrum tar inte mer än 10 minuter, Kvisthamraskolan ligger 350 meter bort och till närmsta stora matvaruaffär (ICA Flygfyren) tar det bara tre minuter med bil. Till busshållplatsen har du 200 meter och till Kärleksuddens badplats cyklar du på fyra minuter.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Marcus Lillbäck för privat visning!

Marcus Lillbäck

Marcus Lillbäck

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på

073-5239045
marcus@housemaklare.se
INTRESSEANMÄLAN