Partners Banner

Samarbetspartners

En bostadsaffär innebär många gånger även ett behov av andra tjänster än själva mäklartjänsten. Vi har därför ett mycket nära samarbete med aktörer som tillhandahåller dessa tjänster och som finns och arbetar i närområdet. Nedan finner du våra partners som ägnar sig åt bland annat solceller, avloppslösningar, bygglovsritningar, larm etc. Gå gärna in på deras hemsidor för närmare information.

Moderna Avlopp

Moderna Avlopp erbjuder minireningsverk och lösningar inom BDT som är skonsamma mot miljö och ekonomin. Våra produkter inom avlopp och vattenrening är anpassade för ett svenskt klimat och har en låg driftkostnad

https://modernaavlopp.se/

Photonic

Photonic Power Systems projekterar, installerar och driftsätter helhetslösningar inom solenergi. Våra projekt är både stora och små, för såväl privat, brf och företagskunder. Vi har egen personal för alla de olika stegen i ett solcellsprojekt. Allt från ingenjörer för energikalkyler och lastberäkningar, till montörer och elektriker för installation och driftsättning. Vi sköter även kontakter med myndigheter och elnätsföretaget.

https://www.photonic.se/